Vanwege drukte en afwezigheid van collega's worden game PC bestellingen pas vanaf vrijdag 19/07/2024 verwerkt

Advies en tips

De juiste game PC samenstellen of kiezen is niet altijd even makkelijk. Er komen dan altijd verschillende vragen of twijfels naar boven.

Om dit te vermijden en je goed op weg te helpen in je zoektocht naar de perfecte game PC, delen we graag onze ervaring en kennis.
Op deze pagina kan je advies en tips over game PC's terugvinden, die je kunnen helpen bij het samenstellen of kiezen van een game PC.

Vind je geen antwoord op je vraag? Of wens je meer informatie over een product? Laat het ons weten. Wij kunnen vast en zeker verder helpen.

Een game pc voor minder dan 1000€? 

Vandaag de dag zijn game pc’s redelijk duur. Maar wist je dat je al kan gamen op een game pc onder de 1000€?

Meer lezen

Hoe pas je de RGB verlichting van je MSI game pc aan?

Ontdek hoe je de RGB verlichting van je MSI game pc volledig kan aanpassen en personaliseren met deze gids vol tips en trucs.

Meer lezen

Waarom je best een Windows USB-herstelstation maakt

Met een USB-herstelstation kan je makkelijk je huidige Windows installatie herstellen. Lees hier hoe je een USB-herstelstation maakt

Meer lezen

HDMI vs DisplayPort: wat is het verschil

HDMI en DisplayPort zijn 2 type aansluitingen die je kan terugvinden op je gaming PC of accessoires. Maar welk kies je het best voor te gamen?

Meer lezen

Waarom het schoonmaken van een game PC belangrijk is

Het schoonmaken van een game PC is belangrijk, om deze goede te laten presteren. Ontdek waarom en hoe je het best een game PC reinigt.

Meer lezen

Wat is het nut van koelpasta

Je hebt waarschijnlijk al van koelpasta gehoord, tijdens je zoektocht naar een game PC. Maar wat is koelpasta en waarom is het zo belangrijk?

Meer lezen

WiFi of ethernetkabel: wat is het beste voor online gaming?

We spelen tegenwoordig veel meer games over het internet. Maar via welke medium, WIFI of ethernetkabel kan je het beste gamen?

Meer lezen

Wat is FPS en waarom is dit belangrijk in games?

Je zal wellicht al eens hebben gehoord van “FPS”. Maar wat betekent deze term en waarom is het zo belangrijk in games?

Meer lezen