bool(false)
Evolve Gaming actie afbeelding

GAME ON A NEW LEVEL

ev-intro-image

Op maat gemaakte gaming pc's, gaming laptops en accessoires

Iedereen is anders, dus elke game pc is dat ook.

Ben jij op zoek naar een sterke game pc? Of stel je liever je eigen game pc samen? Ben je op zoek naar leuke accessoires? Sit back and read on.


Bij Evolve Gaming zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte gaming pc's. Maar je kan ook bij ons terecht voor kwaliteitsvolle gaming laptops en accessoires.

Stel zelf je pc samen of doe beroep op onze expertise bij het maken van een keuze. Zo haal je zeker de juiste game pc in huis.

ev-intro-image

Je eigen pc samenstellen voor gaming of voor andere doeleinden

Ken je alle ins en outs van een computer?

Probeer dan onze handige configuratietool uit en stel de game pc van je dromen samen.

Alles wat ons dan nog rest, is hem voor jou in elkaar zetten en de pc opsturen. Zo is alles geheel naar wens en kan je in no-time aan de slag met je eigen, unieke game computer.

Zelf pc samenstellen

Ontdek ons aanbod

Game pc's

Wij bieden een reeks 'kant-en-klare' game pc's van uitstekende kwaliteit. Wij selecteren de beste componenten voor elk budget. Zo bezorgt een game pc van Evolve Gaming je gegarandeerd jaren van speelplezier.

Ga naar game pc's

Gaming laptops

Wil je een krachtige game pc en die je overal mee kan nemen? Dan is een gaming laptop de oplossing! Evolve Gaming biedt een ruim aanbod aan krachtige gaming laptops die aansluiten bij jouw levensstijl. Zo ben je nooit meer gebonden aan een bureau.

Ga naar gaming laptops

Gaming accessoires

Kwalitatieve accessoires zorgen voor een completere game-ervaring. Zeker van belang voor de doorwinterde gamer, maar ook de gadget freak vindt hier zijn smaak. Evolve Gaming breidt steeds verder haar gamma aan accessoires uit, zodat je aankoop een geheel wordt.

Ga naar accessoires

In één klik een offerte voor jouw game pc

Je wil graag een game pc kopen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? In een paar klikken vraag je hier een offerte aan. Wij proberen hier steeds binnen de 24 uur gevolg aan te geven en met onze kennis gaan wij steeds voor je op zoek naar de beste oplossing

'Niet-gamers' kunnen bij ons uiteraard ook terecht voor kwalitatieve producten of voor advies op maat. Zoek je bijvoorbeeld naar een krachtigere pc om zware, grafische programma's op te kunnen draaien? Of ondervind je problemen met je pc? Neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop. Je ideale computer is gegarandeerd te vinden bij Evolve Gaming.

Naar de webshop

Onze aanpak voor de juiste game pc op maat

Bij Evolve Gaming staat een persoonlijke aanpak en een goede service steeds voorop. Samen ontleden we je noden en gaan we op zoek naar de gepaste producten. Jij hebt steeds de touwtjes zelf in handen doorheen het aankoopproces.

Je hoeft ook geen verstand te hebben van computers om er zelf één te kunnen samenstellen, dankzij onze duidelijke configuratietool. Geef je het toch liever allemaal uit handen? Dan bezitten wij de nodige kennis om voor jou een degelijke computer samen te stellen. Zo maken wij jouw aankoop gegarandeerd een succes.

Zelf game pc samenstellen

Geen zorgen met

3 jaar garantie 1

Kant en klaar geleverd.

Plug-in, boot and play

Service voor, tijdens

en na je aankoop

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwigheden en promoties?