bool(false)
ev-intro-image

Game pc's op maat

Ben jij op zoek naar een sterke game pc? Of wil een game pc op maat laten samenstellen?


Bij Evolve Gaming zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte game pc's. Maar je kan ook bij ons terecht voor kwaliteitsvolle gaming laptops en game accessoires.

Stel zelf je game pc in enkele klikken samen of doe beroep op onze expertise. Zo haal je zeker de juiste game pc in huis.

Stel je game pc samen

ev-intro-image

Game pc's en workstations

Via onze handige configuratietool stel je in enkele klikken jouw game pc of workstation van je dromen samen.

Alles wat ons dan nog rest, is hem voor jou in elkaar zetten. Zo is alles geheel naar wens en kan je in no-time aan de slag met je eigen, unieke pc.

Stel zelf je unieke pc samen

Ontdek ons aanbod

Game pc's

Wij bieden ook een reeks van 'kant-en-klare' game pc's met uitstekende kwaliteit aan. Wij selecteren de beste componenten voor elk budget. Zo bezorgt een game pc van Evolve Gaming je gegarandeerd jaren van speelplezier.

Bekijk onze prebuilt game pc's

Gaming laptops

Wil je een krachtige game pc en die je overal mee kan nemen? Dan is een gaming laptop de oplossing! Evolve Gaming biedt een ruim aanbod aan krachtige gaming laptops die aansluiten bij jouw levensstijl. Zo ben je nooit meer gebonden aan een bureau.

Bekijk onze gaming laptops

Gaming accessoires

Kwalitatieve accessoires zorgen voor een betere game-ervaring. Onmisbaar voor een echte pro-gamer! Evolve Gaming breidt steeds verder haar gamma aan kwalitatieve accessoires uit, zodat je aankoop een geheel wordt.

Bekijk onze game accessoires

Ons advies in één klik

Je wil graag een krachtige game pc kopen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? In een paar klikken kan je eenvoudig een offerte aanvragen. Wij combineren onze expertise en ervaring om jou de beste oplossing aan te bieden

creatieve Professionals kunnen bij ons uiteraard ook terecht voor kwalitatieve producten of voor advies op maat. Zoek je bijvoorbeeld naar een krachtigere pc om zware, grafische programma's op te kunnen draaien? Of ondervind je problemen met jouw workstation of pc? Neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop. Je ideale computer is gegarandeerd te vinden bij Evolve Gaming.

Bekijk al onze producten

Persoonlijke service op maat

Bij Evolve Gaming staat een persoonlijke aanpak en een goede service steeds voorop. Samen bekijken wij je noden en gaan we op zoek naar de gepaste oplossing.

Je hoeft ook geen verstand te hebben van computers om er zelf één te kunnen samenstellen, dankzij onze duidelijke configuratietool. Geef je het toch liever allemaal uit handen? Dan bezitten wij de nodige kennis om voor jou een degelijke computer samen te stellen. Zo maken wij jouw aankoop gegarandeerd een succes.

Stel zelf je game pc samen

Geen zorgen met

3 jaar garantie 1

Kant en klaar geleverd.

Plug-in, boot and play

Service voor, tijdens

en na je aankoop

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwigheden en promoties?