Momenteel zijn er grote achterstanden bij de pakjesdiensten. Hierdoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is. Onze excuses voor het ongemak!

Betaal je game PC in termijnen via SprayPay

SprayPay gespreid in verschillende termijnen afbetalen

Heb je niet direct het bedrag bij elkaar kunnen sparen voor een nieuwe game PC?
Dan kan je vanaf nu je aankoop ook via SprayPay, gespreid in verschillende (12,18,24 of 36) maandelijkse termijnen betalen. Zo hoef je die spaarvarken niet aan diggelen te slaan en kan je alvast genieten van een nieuwe game PC.

Let op! Geld lenen kost geld.

Hoe werkt SprayPay?

Eigenlijk zeer eenvoudig. Je selecteert tijdens het afrekenen ‘SprayPay‘ als betaalmethode. Vervolgens wordt je aanvraag binnen enkele seconden gecontroleerd en zal je direct weten als je in aanmerking komt voor een krediet. Nadat je aanvraag goedgekeurd is, zal Evolve Gaming een bevestiging van jouw goedkeuring ontvangen en zullen wij aan de slag gaan met jouw bestelling.

Kom ik in aanmerking voor SprayPay?

Momenteel is gespreid betalen via SprayPay enkel mogelijk voor onze Nederlandse klanten die in het bezit zijn van een bankrekening bij een Nederlandse bank. Gespreid betalen via SprayPay gaat vanaf een aankoopbedrag van €250 tot een bedrag van €5000.

In België is het helaas niet mogelijk om via SprayPay te betalen.

Hoe wordt mijn aanvraag gecontroleerd?

Aan de hand van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing, wordt je aanvraag gecontroleerd door SprayPay. Deze gegevens gaan bepalen of je in aanmerking komt voor een krediet.

Hoeveel Rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%.
Bijvoorbeeld: jij wil graag een aankoopbedrag van €500 gespreid betalen, dan betaal je ongeveer €2 aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan, je betaalt dus enkel rente over het openstaande bedrag.

Kan ik mijn krediet eerder aflossen?

Spaypay biedt je de mogelijkheid om je krediet eerder af te lossen door een hoger bedrag door te storten. Je maandelijks bedrag wordt dan automatisch verlaagd. Vervolgens betaal je rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan het eerder aflossen zitten overigens geen extra kosten verbonden.

Ik wil mijn bestelling retourneren of annuleren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je jouw bestelling wilt retourneren of annuleren. Wanneer je de bestelling retour stuurt of annuleert zal Evolve Gaming, na goede ontvangst van de goederen, een bevestiging sturen naar Spraypay. De kredietaanvraag wordt dan meteen geannuleerd. Indien het eerste maandbedrag na 30 dagen toch wordt afgeschreven, neem je best even contact met ons op.

Is SprayPay betrouwbaar?

SprayPay heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toestemming verkregen onder het vergunningsnummer 12045002 om kredieten te mogen verlenen en zijn volledig gespecialiseerd in het aanbieden van ”gespreid betalen” bij internet aankopen.

Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. In het betaaloverzicht vind je jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens goed.

SprayPay is de handelsnaam van Webfin Leningen BV en zijn onderdeel van Webfin Holding BV.

Hoe gaat SprayPay om met mijn gegevens?

Om gebruik te maken van SprayPay, hebben zij gegevens van je nodig. In de privacy statement van SprayPay, kan je meer informatie terugvinden over hoe jouw persoonsgegevens worden verzameld en gebruikt.

Wil je nog extra informatie over SprayPay? Bekijk dan de veelgestelde vragen op de website van SprayPay