Betaal in termijnen met Alma

alma-pay-in-terms-banner-new 250px

Betaal je jouw aankoop liever in verschillende delen?

Dan kan je via onze partner Alma eenvoudig in 2 of 3 termijnen betalen. Alle betalingen in termijnen zijn beveiligd, met onder andere 3D Secure, door Alma en zijn dienstverleners. Zo kan jij alvast gerust jouw aankoop doen, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

Vergoedingen en kosten Alma

Door in meerdere termijnen bij Alma te betalen, betaal je als klant 0,78% kosten voor betalingen in 2 keer en 1,57% kosten voor betalingen in 3 keer.

Alma is een beheerder van telepalingen en geeft een elektronisch certificaat af dat zal worden beschouwd als bewijs van het bedrag en de datum van de transactie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 1316 en volgende van het Burgerlijk Wetboek.

Hoe werkt betalen in termijnen met Alma?

Betalen in termijnen met Alma is heel eenvoudig. Je kiest bij het afrekenen voor ‘Alma‘ als betaalmethode en je aanvraag wordt vervolgens direct door Alma gecontroleerd. Wanneer alles goedgekeurd is, betaal je het eerste deel direct tijdens het afronden van je bestelling. De tweede of derde termijnbetaling betaal je, met 0% rente en zonder BKR, binnen 30 of 60 dagen.

Bedrag van de aankopen

Aankopen tussen €600 en €3500 komen in aanmerking voor betaling in 2 of 3 keer met Alma.

Welke producten kunnen via Alma aangekocht worden?

Producten die onder de categorie Game PC’s, Gaming laptops en Gaming Gear vallen, komen in aanmerking voor betaling in 2 of 3 keer met Alma.

Annulering

Elke beëindiging van de AV tussen de verkoper en de klant heeft de beëindiging van de AV tussen Alma en de klant tot gevolg.