+32 489 43 46 43

Betaal in termijnen met Alma

Alma, betaal in termijnen

Betaal je jouw aankoop liever in verschillende delen?

Dan kan je via onze partner Alma eenvoudig in 2 of 3 termijnen betalen. Alle betalingen in termijnen zijn beveiligd, met onder andere 3D Secure, door Alma en zijn dienstverleners. Zo kan jij alvast gerust jouw aankoop doen, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.

Hoe werkt betalen in termijnen met Alma?

Betalen in termijnen met Alma is heel eenvoudig. Je kiest bij het afrekenen voor ‘Alma‘ als betaalmethode en je aanvraag wordt vervolgens direct door Alma gecontroleerd. Wanneer alles goedgekeurd is, betaal je het eerste deel direct tijdens het afronden van je bestelling. De tweede of derde termijnbetaling betaal je, met 0% rente en zonder BKR, binnen 30 of 60 dagen.

Bedrag van de aankopen

Aankopen tussen €700 en €3500 komen in aanmerking voor betaling in 2 of 3 keer met Alma.

Vergoedingen

Door in meerdere termijnen bij Alma te betalen, betaal je als klant geen extra kosten.

Alma is een beheerder van telepalingen en geeft een elektronisch certificaat af dat zal worden beschouwd als bewijs van het bedrag en de datum van de transactie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 1316 en volgende van het Burgerlijk Wetboek.

Annulering

Elke beëindiging van de AV tussen de verkoper en de klant heeft de beëindiging van de AV tussen Alma en de klant tot gevolg.