A WAY OUT – Release 23 Maart 2018

A WAY OUT, het avonturenspel van het team achter de befaamde “Brothers: A Tale of Two Sons”  is een co-op-only-ervaring.

Dat wil zeggen, je kunt het niet spelen tenzij je een partner hebt voor de hele campagne. Maar wat heel ongebruikelijke is: slechts één van jullie zal de game moeten kopen.

Electronic Arts zal een gratis ” friends pass” trail voor A Way Out aanbieden, dat heeft EA meegedeeld tijdens de Game Awards. Zolang je maar iemand in je vriendelijst hebt die deze game in zijn bezit heeft, kan je deze pas downloaden en de hele campagne meespelen zonder dat de tweede speler ervoor moet betalen, leuk toch!

Dit is toch wel opmerkelijk, maar door de aard van de game kunnen we wel de redenering volgen.

A WAY OUT

Er zijn geen beperkingen opgelegd, buiten dat beide spelers hetzelfde platform moet gebruiken en een goede internetverbinding ter beschikking hebben. Indien men op PS4 of Xbox One speelt dient men zich te registreren
op “Playstation Plus” of “Xbox Live Gold” .

A Way Out Release datum

Er is officieel bevestigd dat A Way Out op 23 maart 2018 op PS4, PC en Xbox One voor 29,99€ . U kan al een “Pre-Order” doen via deze link, de Co-op functie zal meteen beschikbaar zijn bij de lancering.

a way out

Hier de Trailer van A Way Out