AEROCOOL Project 7 – Gaming PC

De Aerocool Project 7 is meer dan alleen een gaming pc. Zijn futuristische look met led contouren aan de voorzijde van de behuizing en grote glazen zijpaneel onthullen alle componenten aan de binnenkant van de pc. Ook is de airflow in Aerocool P7 uitmuntend, dit maakt dat deze behuizing ideaal is wanneer je van plan bent om de pc te overklokken.

AEROCOOL Project 7 – de behuizing

De Aerocool Project 7, de P7-C1 TG, is een grote behuizing met RGB verlichting aan de voorzijde. De zijpaneel is van gehard glas gemaakt (tempered glass) en neemt beslag over de volledige linkerzijde van de behuizing. Als materiaalkeuze kiest Aerocool hier voor een combinatie van metaal en harde kunststof, wat toch wel best eigenaardig is voor een behuizing van deze prijsklasse. Bepaalde delen van de behuizing zijn wel uit kunststof vervaardigd en we hadden liever gezien dat Aerocool enkel metaal gebruikt had. Dit is echter maar een klein puntje van kritiek, verder is deze behuizing volledig top. De behuizing is leverbaar in het wit of zwart.

Time to separate the boys from the men dan!

Deze project werd zorgvuldig door de crew van Evolve Gaming gebouwd, en wat is dit toch wel een straffe pc. Hij beschikt over een INTEL I9 9900K processor die op een Z390 chipset moederbord werd geplaatst. Met 32GB DDR4 3200Mhz ram beschikt hij ook nog over voldoende werkgeheugen. Als grafische maakt de AEROCOOL Project 7 gebruik van een RTX 2080 super van MSI.

Alle specificaties op een rijtje van de AEROCOOL Project 7

Behuizing: Aerocool P7-C1
Processor: INTEL I9 9900K
Koeling: Coolermaster Masterliquid ML240R
Moederbord: ASUS TUF Z390-Plus Gaming
Geheugen: Corsair Vengeance RGB 32GB DDR4 3200Mhz
GPU: MSI RTX 2080 Super 8GB
SSD: Samsung Evo 970 Plus 500GB M.2
HDD: 1TB
PSU: Corsair VS650 650W
OS: Windows 10 Home

AEROCOOL Project 7 – Asus AURA Sync

Ook een mooie feature van deze gaming pc is zijn RGB verlichting. Het maakt dat de AEROCOOL Project 7 een streling voor het oog is. De RGB verlichting, die naar wens in te stellen is via de Asus Aura Sync, maakt het geheel af. De behuizing, grafische kaart, Ram geheugen, moederbord en waterkoeler beschikken allen over RGB verlichting.

Waterkoeling Kit van Coolermaster

Koel houden wij deze game pc met een gesloten waterkoeling kit van Coolermaster. De ML240R is een waterkoeling kit met aRGB verlichting, hij beschikt over een pomp met een dubbele kamer en een 240mm radiator. Standaard wordt hij geleverd met twee 120mm coolermaster aRGB fans.  

Deze PC kopen?

De INTEL processor zorgt voor de performance terwijl de RGB verlichting de juiste sfeer zet voor je activiteit. Deze pc kan nog naar wens aangepast worden, neem contact met ons op of stuur een mailtje.    

Voorlopig is de Aerocool P7 behuizing niet meer beschikbaar, wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden als hij terug beschikbaar is, vul dan ons contact formulier in.