DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age – 4 september 2018

DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age

De nieuwe game is een RPG met Japanse Tint, dit zie je meteen ook aan de graphics van de game. Het is de langverwachte game van maker Yuji Horii, personage designer Akira Toriyama en composer Koichi Sugiyama.

Square Enix, de developer van “DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age” heeft bekend gemaakt dat de game op 4 September zijn opwaching zal maken. In Japan is de game al beschikbaar maar wij zullen toch moeten wachten tot op de vooropgestelde datum.

DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age vertelt een verhaal van een held die opgejaagd wordt, hoewel dit ondertussen de 11de Dragon Quest is, zal de de game toch een Stand Alone ervaring zijn met nieuwe personages, en mooi gedetailleerde wereld, goede “combat” en een verhaallijn waar zowel de fans als nieuwkomers van zullen genieten.

Na zijn release in Japan heeft DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age verschillende prijzen gewonnen en heeft hij ook veel lof gekregen, ook de Playstation’s Platium prijs en een perfecte score van 40/40 van Famitsu (een invloedrijke gaming publicatieblad in japan) behoren tot de verwezenlijken.

DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age

Het Verhaal van DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age

Een jonge man, die op het punt staat deel te nemen aan de ceremonie
van volwassenwording in zijn dorp, reist samen met zijn jeugdvriend naar een heilige steen. Na een reeks onverwachte gebeurtenissen, leert deze onverschrokken avonturier dat hij de reïncarnatie is van een legendarische held uit een vergeten tijd.

De jonge held begeeft zich in een onbekende wereld op een reis om het mysterie van zijn
verleden te ontrafelen … maar de ontvangst die hij ontvangt is verre van warm. Na het bekendmaken van zijn identiteit aan de koning, wordt de held gebrandmerkt als “The Darkspawn” en opgejaagd door een meedogenloos leger.

Op de vlucht voor zijn achtervolgers verzamelt de held een groep vertederende avonturiers die geloven dat hij in werkelijkheid de herboren Luminaris is. De held en zijn pas ontdekte metgezellen beginnen aan een zoektocht die hen over continenten en over uitgestrekte oceanen zal voeren terwijl ze leren van een onheilspellende bedreiging voor de wereld.

Belangrijkste Kenmerken van DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age

 • Een mysterie ontrafelen

  DRAGON QUEST XI vertelt het verhaal van een opgejaagde held: die beschouwd wordt als een demon en achtervolgd door een kwaadaardige vorst, je zal dan beginnen aan een zoektocht om het mysterie van je lot te ontrafelen en een gedoemde wereld te redden. De kern van het spel is een meeslepend verhaal met veel wendingen en die je doen smachten naar meer,  vanaf de openingsscène tot de laatste credits!

 • Verzamel loyale metgezellen

  Op je zoektocht zal een groep avonturiers met hun eigen rijke achtergrondverhalen en persoonlijkheden die zo divers zijn, die zich dan bij je groep zullen voegen. De beroemde manga-kunstenaar Akira Toriyama brengt de personages uit DRAGON QUEST opnieuw tot leven met zijn heerlijke, unieke stijl.

 • Verken een mooie, levende wereld

  DRAGON QUEST XI brengt een enorme, prachtige wereld tot leven
  in een stijl die stilistische shading combineert met foto realistische details. Opwinding schuilt in elke hoek terwijl spelers dichtbevolkte steden, schilderachtige dorpjes, prachtige kastelen en donkere kerkers verkennen. NPC’s houden zich aan hun dagelijkse schema’s, terwijl monsters hun
  gedrag aan hun omgeving aanpassen, spelers hebben toegang tot nieuwe gebieden met het gebruik van monsterlijke voertuigen.

 • Beleef klassieke gevechten met een moderne twist

  DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age “turn-based” vechtsysteem maakt het spelers gemakkelijker in gevechten met een toegankelijke ervaring die eenvoudig genoeg is voor de beginnende spelers maar voldoende moeilijk is om hardcore fans tevreden te stellen.

 • Maak plezier terwijl je de wereld redt

  Naast zijn boeiende verhaal biedt DRAGON QUEST XI talloze side-quests en verslavende minigames die voldoende content bieden om je meer dan 100 uur lang te laten spelen.
  Je zult te maken krijgen met onoverkomelijke kansen en een kwade kracht van onvoorstelbare macht … maar terwijl de inzet hoog is, zijn er veel leuke afleidingen te vinden als je maar weet waar je moet kijken.

DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age

Release Date & Platform

Zoals eerder aangegeven zal DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age zijn opwachting maken op 4 december 2018, hij zal beschikbaar zijn op PS4 en PC, op steam kan hij al pre ordered worden voor 59,99€.

Kijk jij al uit naar de nieuwe game? laat het ons weten op twitter of Facebook!

Trailer & Screenshots

DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age
DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age
DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age
DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age