DUAL Universe – Een Sci-fi MMO Sandbox Game

Wat voor een game is het?

Je zou kunnen zeggen dat het een post “No Man Sky” game is, maar dit is het toch niet helemaal. Het is een first-person space simulator die gecombineerd wordt met een soort MMO sandbox. De optie om te programmeren in Lua scripting taal laat toe je toe om de game te modden.

HET UNIVERSUM VAN DUAL UNIVERSE

VERZAMEL JE VRIENDEN EN BOUW OP EEN ECHT EPISCHE SCHAAL!

Het eerste volledig bewerkbare universum gemaakt voor spelers door spelers. De enige beperking is je verbeelding! Verzamel je vrienden en bouw op epische schaal.

Grondvoertuigen, schepen, gebouwen, steden, ruimtestations,
Scriptgames in het spel, constructies, puzzels en verbazingwekkende interactieve constructies, blauwdruk ze vervolgens en verkoop ze voor winst, of verzamel ze voor strategisch voordeel.

HET EERSTE ECHTE MMO SPEL

Dual Universe is de eerste game waarin potentieel miljoenen spelers gelijktijdig kunnen samenwerken, in hetzelfde gigantische universum.
Dit wordt kortom de “continue single shard” genoemd.

Geen scheiding van meerdere spelers, instanties of laadtijden, slechts één enorm grote universum dat nooit stopt. Dus iedereen die je tegenkomt is menselijk en je sociale interacties zullen het spel stimuleren.

Daarom is alles wat je doet van belang.

Wil je vechten, Handelen, Samenwerken of elkaar verraden?
Die keuze ligt volledig bij jezelf.

dual universe

VERKEN DUAL UNIVERSE

BOUW JE EIGEN SHIP EN VERKEN HET UNIVERSUM

Verken en ontdek nieuwe werelden samen met je vrienden, vindt zeldzame grondstoffen en bouw de grootste basis in het universum. Wordt een nomade, schattenzoeker of een rekenkundige …
Wat je ook doet, er is een nieuwe thuis voor je ergens tussen al die sterren.
Zullen de verhalen van je daden verspreidt worden doorheen het universum, of spelen ze geen rol van betekenis en verdwijnen ze met het licht?

ENKELE PLANETEN

Dit is slechts het begin van je reis. Er zijn nog veel meer planeten te ontdekken en er zullen er steeds meer aan toegevoegd worden.
Bouw een schip en vaar naar nieuwe horizonten om werelden te ontdekken die je als eerste zult veroveren.

ALIOTH

Een rotsachtige planeet met continentale platen. Gemeenschappelijke ertsen zijn er in overvloed. Zittend in de “Circumstellar Habitable Zone” (CHZ) is de atmosfeer stabiel en heeft het een actieve hydrosfeer met meercellige levensvormen.

An unknow planet

LACOBUS

Een kleine terrestrische wereld met een bevroren oppervlak, voornamelijk samengesteld uit koolstofhoudend materiaal, waterijs en silicaten met een lage dichtheid. Zeldzame maar geconcentreerde loden van lichte metalen zijn afgezet door asteroïde-effecten.

View of Alioth, a Dual Universe planet

MADIS

Een aardse planeet, met een zeer dichte atmosfeer van koolstofdioxide en natrium.Het oppervlak is verzengend heet en bestaat voornamelijk uit natriumoxiden en nikkelafzettingen.

View of Madis, a Dual Universe planet

SICARI

Een piepkleine rotsplaneet met een atmosfeer van zuurstof en koolstofdioxide. Er is een grote krater met littekens op het oppervlak van een kinetische schok door hypervermogen.

View of Sicari, a Dual Universe planet

SYMEON

Een aardse wereld met een sporenatmosfeer van methaan en ammoniak. Het oppervlak is bevroren en bestaat voornamelijk uit zandsteen en andere sedimentaire gesteenten met ijzer- en chlorideafzettingen.

View of Lacobus, a Dual Universe planet

THADES

Een gigantische ravijn en puinriem wikkelt zich om de evenaar. Het oppervlak bestaat uit diepe ‘zeeën’ siliciumdioxidedeel die periodiek in wereldwijde zandstormen wervelen.

View of Thades, a Dual Universe planet

ECONOMIE IN DUAL UNIVERSE

VAN JE VISIE TOT ECHTE BEURS DOMINATIE

Dual Universe heeft het meest realistische economische systeem ooit gemaakt in een game, en het draait allemaal om creatie, industrialisatie, logistiek, handel en competitie. Iedereen kan daarom de grootste innovator van morgen zijn en de wereld regeren met hun productontwerpen of productiefabrieken.

Spelers kunnen hun vaardigheden combineren en een krachtig bedrijf creëren om de markt te domineren. Wapens, gereedschappen, buitenposten, ruimteschepen en zelfs gigantische ruimtestations. Je kunt alles voor de gewenste prijs verhandelen en voor iedereen bouwen die ervoor wilt betalen. Handel daarom wijselijk en doordacht.

OORLOG

VRIJHEID HEEFT EEN PRIJS

dual universe

Als je eenmaal buiten de beveiligde gebieden treedt en op avontuur trekt, verwacht je dan aan spelers die vechten voor suprematie, resources of  voor geostrategisch voordeel af te dingen. Ruimtepiraten plunderen eenzame reizigers, bedrijven stelen van elkaar en steden hebben bescherming van dome-tech nodig …

Doe mee met medespelers en zet je eigen verdedigingssystemen op, bouw schepen, steden en ruimtestations om jezelf te verdedigen en je vijanden te verpulveren.

Wat ga jij worden?

Een trotse vlootcommandant of een gevaarlijke piraat? Een schaap of een wolf? Of misschien iets totaal anders.

POLITIEK

ZET JE ORGANISATIE OP

Met een opkomende gameplay en een geavanceerd organisatiebeheersysteem heeft Dual Universe een volledig open politiek landschap. Van de meest meedogenloze dictatuur tot de meest ruimdenkende democratie, spelers zijn vrij om hun eigen waarden, hun eigen regels, hun eigen leiders en stemstructuren te bepalen.

Goed of slecht, jij besluit wat ze zijn. Voeg je bij een organisatie of creëer je eigen, huur spelers in, vecht tegen andere organisaties, maak deals met hen of beheer je eigen deel van het universum. Welk maatschappelijk model zal slagen?

Slechts een manier om erachter te komen.