GameForce: 13 & 14 oktober 2018

Ben je klaar voor GameForce 2018?

GameForce is het grootste Belgisch game event waar elke gamer naar uitkijkt. Je vindt er niet enkel AAA games, maar ook indie-pareltjes.

Gameforce


Daarnaast is er ook VR, AR, cosplay, merchandise, hardware en nog veel meer beleven. Ook zijn er voldoende exposanten aanwezig waar je koopjes kunt doen of alle nieuwigheden kunt ontdekken.

Games

Elk jaar opnieuw komen tal van ontwikkelaars en uitgevers naar GameForce hun games voor te stellen aan het publiek. Games zoals AAA-games, indie-games, retrogames en zelfs arcade-games. Er is dus voor iedereen voldoende om je bezig te houden op GameForce.

Binnenkort wordt onthult welke games er dit jaar gespeeld kunnen worden, in afwachting daarvan kan je op de Gameforce website een blik werpen op de selectie titels van vorig jaar.

Esports

Op GameForce kun je het opnemen tegen andere spelers, je krijgt hier de kans om te laten zien hoe goed je bent. Ook zul je aan verschillende standen de uitdaging aan kunnen gaan 🙂 .

Wil je het allemaal wat rustiger houden, dan kun je ook gewoon toekijken natuurlijk.

Gameforce

Hardware

Ook hardware zal niet ontbreken op GameForce. Een brede waaier aan nieuwe technologieën en voldoende shops zal iedere game fanaat bekoren.

Het evenement vindt plaats in de Nekkerhal te mechelen.

Je kan 3 verschillende tickets kopen:

  • Normaal ticket 15€
  • VIP ticket 30€
  • Ultra VIP ticket 65€
Gameforce