Happy Easter vanwege Evolve Gaming

Een vrolijk Pasen gewenst aan iedereen!

Morgen is het alweer Pasen. Vele zijn dan ook uitgenodigd bij ouders of familie om lekker te gaan eten. Vaak hebben we dan ook ook zoveel gegeten, dat we de bovenste knoop van onze broek moeten open doen. Wie hier niet op zit te wachten en liever thuisblijft, kan ook lekker een dagje gamen. Dit klinkt een stuk beter dan die overdreven maaltijd van bij je tante. En het goede nieuws is, dit weekend heeft Steam ter gelegenheid van Pasen, enkele games in de aanbieding staan. Je mag ons later wel bedanken voor de tip! 😉

Overzicht Happy Easter steam aanbiedingen

Planet Coaster

happy easter

Hou je het morgen graag rustig en ontspannend, dan is “planet coaster” een mooie optie. De game, reeds uitgekomen in 2016, is zeker nog een topper.

De bedoeling van deze game is om je eigen pretpark te bouwen en te beheren. Verras en entertain je bezoekers terwijl je een nieuwe achtbaan installeert. Laat je fantasie de vrije loop gaan en deel je succes online.

Tot 2 april kan je hem op Steam kopen voor maar 17,09€ , normaal kost hij 37.99€. Ook de twee uitbreiding-packs zijn in de aanbieding, hier krijg je een korting van 15% op.

Rise of the Tombraider

Happy Easter

Heb je liever meer actie?

Dan moet je zeker eens kijken naar de aanbieding op Rise of the Tombraider. Uitgekomen in 2016 is dit nog steeds één van de beste en grafisch mooiste game.

Wanneer Lara een oud geheim ontdekt, trekt dit de aandacht van de meedogenloze organisatie die bekend staat als Trinity. Terwijl ze zich haast om het geheim eerder dan Trinity te vinden, leidt het spoor naar de mythische Verloren Stad van Kitezh. Lara weet dat ze de Verloren Stad en haar geheimen eerder dan Trinity moet bereiken. Daarom vertrekt ze naar Siberië voor haar eerste grafroofexpeditie.

happy easter

De game staat momenteel in de aanbieding voor 16,49€ , en dit tot 3 april.

Wie meer van de oude Tomb Raider games houdt kan nu de hele Tomb Raider bundel kopen voor 104,41€.

Marvel LEGO series

happy easter

Wil je liever napraten aan tafel en geen zeurende kinderen om je been hebben? Dan is dit je kans want op de LEGO games krijg je wel tot 75% korting op de meeste titels.

Als speelgoed en films nog niet genoeg waren, heeft LEGO ook de wereld van de videogames veroverd, alles wat het aanraakt wordt geel goud. Het heeft LEGO misschien een paar jaar gekost om mee te doen met het speelgoed-tot-leven-genre, maar toen het erop aankwam, heeft het zeker zijn doel niet gemist.

Hier een overzicht van de LEGO games die dit “Happy Easter” weekend nog in de aanbieding zijn.

Er zijn buiten deze games nog enkele andere aanbiedingen op bv. Outlast II, Just Cause 3, Rocket League,… .
Deze aanbiedingen zijn geldig enkel dit “Happy Easter” weekend, dus 14 dagen na deze post pas gaan kijken … dat zijn vijgen na pasen!