State of Decay 2 -Release Date, Trailer & Meer

State of Decay 2 -Release Date, Trailer & Meer.

State of Decay was toch wel de verrassing van 2013.Weinig gamers hadden ooit van de titel gehoord tot hij plots gereleased werd. Diegene die wel al iets opgevangen hadden hadden nooit verwacht dat de game een open-wereld Zombie apocalyptisch avontuur zou zijn.

State of Decay 2 zal hoogstwaarschijnlijk minder verrassend zijn, dus zal “Undead Labs” (de uitgever van de game) alles uit de kast moeten halen om hem nog meer verassender te maken als zijn voorganger.

Het lijkt alsof ze dit ook gedaan hebben als we naar de nieuwe features van de game kijken.

Wat weten we?

state of decay

State of decay 2 zal geen Microtransacties bevatten

Ondanks de kostprijs van 30€, zal state of decay 2 geen microtransacties bevatten. Alsmaar meer ontwikkelaars implementeren een manier om ook in het (betaalde of, vaker voorkomend, free-to-play) spellen meer te kunnen verdienen aan de spelers. In sommige gevallen gaat het met deverkoop van willekeurige lootboxes, andere keren betreft dat losse voorwerpen of bonussen.

Undead Labs lijkt hier geen gebruik van te maken en dit kunnen we alleen maar toejuichen.

state of decay 2

Co-op multiplayer 

In state of decay 2 zal ook een Co-op multiplayer mogelijk zijn, je kan dan samen met maximaal 3 vrienden je gemeenschap verdedigen. De Co-op multiplayer wordt steeds populairder in games, we zagen dit ook al eerder in “A Way out” .

Meer keuzes

De keuzes die je maakt zijn ook van groot belang, elke beslissing zal het verloop en de kans op overleven beïnvloeden. De ontwikkelaars beweren zelfs dat het angstaanjagend zal zijn hoe je keuzes zullen doorwegen op het verloop van de game.

De Trailer

Release Date

Naar alle verwachting zal state of decay 2 op 22 mei 2018 zijn opwachting maken en beschikbaar zijn op Xbox One en PC. Je kan hem alvast kopen via hun website.