World of Warcraft: Battle for Azeroth – bevestigd 21 september 2018

Er staat een nieuwe World of Warcraft-uitbreiding gereed, World of Warcraft: Battle for Azeroth, dat staat namelijk op de “Blizard Entertainment” website. De bevestigde release datum is 21 september 2018.

Indien je intussen de game via Pre-order aangeschaft hebt, heeft Blizzard een leuke extra voor je in petto, je kan dan namelijk quests spelen waardoor je al 4 “Allied Races” kunt recruteren.

Dit zijn de “Allied Races”:

  • Highmountain Tauren
  • Lightforged Draenei
  • Nightborne
  • Void Elves

Om toegang tot deze quests te krijgen dient de speler een personage te hebben met een level van minimaal 110, voldoende quest hebben voltooid en een goede reputatie bij de aanhang waar deze “Allied Races” aan geallieerd zijn. Echter bij het verschaffen van de uitbreidingspakket in “Pre Order”, worden spelers die de level 110 nog niet bereikt hebben opgewaardeerd naar dit niveau.

world of warcraft battle for azeroth

Wat kunnen we vertelen over World of Warcraft: Battle for Azeroth

Alliance

Kul Tiras is de thuisbasis van de “Proudmoores”, spelers moeten hier gaan bemiddelen bij verschillende leiders, die elk over een gebied heersen, om zo de alliantie hun  geschillen aan de kant te laten schuiven zodat de aankomende oorlog gewonnen kan worden.

 

Horde Empire

Bereid de Hordes op oorlog voor door het oude rijk van Zandalar te bemachtigen. In deze Trol gedomineerd gebied wacht kwaad uit het verleden om losgelaten te worden op de wereld. Je zal echter het moeten opnemen tegen krankzinnige bloed-trolaanbidders, gigantische dinosaurussen en titanen. Verken en ontdek de oude stad in Azeroth en onthul de zwarte moerassen van Nazmir en steek de dodelijke woestijnen van Vol’dun over.

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Plunder onontdekte eilanden

Vaar uit naar de onontdekte eilanden van Azeroth. Vecht in groepen van drie terwijl je racet tegen sluwe rivaliserende indringers – of vijandige spelers – om vervolgens de middelen van het eiland te verzamelen. Voortdurend evoluerende uitdagingen wachten op je terwijl je bevroren landschappen in de buurt van Northrend doorkruist en de poorten van een verlaten Gilnean-kasteel opent.

Storm af richting de Frontlinies

Ga naar de frontlinie en neem deel aan een grootschalige 20-spelers coöperatieve Warfront om een belangrijke strategische locatie te claimen. Bouw de facties van je factie op, leid de aanval terwijl je troepen het doel belegeren en vecht tegen de vijandelijke commandanten terwijl ze hun laatste positie innemen in deze nieuwe PvE-modus geïnspireerd door klassieke Warcraft RTS-veldslagen.

Bemachtig een schild met Titanenkracht

Neem de controle over het “hart van Azeroth”, dit is een legendarisch nekstuk dat je werd toevertrouwd door Magni Bronzebeard. Doordrenk het met “Azerite”, een onschatbare hulpbron die is ontstaan in het kielzog van het Legioen, om vervolgens je wapenuitrusting aan te passen met nieuwe krachten en eigenschappen.

Betreed een verdeelde wereld

Ervaar het meedogenloze conflict in het hart van de saga van Warcraft. Speel door zes nieuwe zones gevuld met nieuwe World Quests, nieuwe World Bosses, nieuwe raids en meer terwijl jij bepaalt of de Horde of Alliance de toekomst van Azeroth zal bepalen.

Trailer

De digital deluxe editie van World of Warcraft: Battle for Azeroth zal om en beide 70 dollar kosten, verder kost de standaard editie 50 dollar.