De ultieme game pc gids voor COD Warzone

Call of Duty Warzone is een van de meest populaire battle royale-games van dit moment, maar om van deze intense game te genieten, heb je de juiste game pc nodig. In deze gids gaan we dieper in op de systeemvereisten en geven we aanbevelingen voor het bouwen of kopen van een game pc die Warzone soepel kan draaien.

Minimale systeemvereisten voor Call of Duty Warzone

Laten we beginnen met de minimale systeemvereisten om Call of Duty Warzone te kunnen spelen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel Core i3-4340 of AMD FX-6300
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 670 / GTX 1650 of AMD Radeon HD 7950
 • DirectX: Versie 12
 • Opslagruimte: 175 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Internet: Breedbandinternetverbinding

Hoewel je met deze minimale vereisten de game kunt spelen, moet je rekening houden met lagere grafische instellingen en mogelijke prestatieproblemen. Als je serieus Warzone wilt spelen zonder concessies te doen aan de grafische kwaliteit, raden we aan om te investeren in een pc die verder gaat dan de minimale vereisten.

Aanbevolen systeemvereisten voor Call of Duty Warzone

Hier zijn de aanbevolen systeemvereisten voor de best mogelijke Warzone-ervaring:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel i5-2500K of AMD Ryzen R5 1600X
 • Geheugen: 12 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1660, of AMD Radeon R9 390 / RX 580
 • DirectX: Versie 12
 • Opslagruimte: 175 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • Internet: Breedbandinternetverbinding

Met deze aanbevolen systeemvereisten kun je Warzone spelen met hogere grafische instellingen en soepelere prestaties. Nu je de basisvereisten kent, laten we kijken naar de componenten die je nodig hebt voor een game pc die voldoet aan deze vereisten.

Bekijk onze Call of Duty Warzone game pc’s

Wil je liever je game pc zelf samenstellen?

Ga naar onze PC BUILDER >

Welke componenten zijn belangrijk

1. Processor (CPU)

De processor is het hart van je game pc en beïnvloedt de algehele prestaties. Voor Warzone raden we ten minste een Intel Core i5 of AMD Ryzen Ryzen 5, maar als je het budget hebt, overweeg dan een krachtigere CPU, zoals een Intel i7 of AMD Ryzen 7, voor optimale prestaties.

2. Grafische kaart (GPU)

De grafische kaart is van cruciaal belang voor de grafische weergave van Warzone. Voor soepele gameplay op hoge instellingen heb je minimaal een NVIDIA GeForce GTX 970 / GTX 1660 of AMD Radeon R9 390 / RX 580 nodig. Overweeg echter een krachtigere kaart, zoals een NVIDIA GeForce RTX 40-serie of AMD Radeon RX 7000-serie, voor adembenemende graphics.

3. Geheugen (RAM)

Warzone profiteert van voldoende RAM. Met de aanbevolen 12 GB RAM kun je de game soepel draaien, maar als je van plan bent om meerdere toepassingen tegelijkertijd te gebruiken, zoals livestreamen, overweeg dan 16 GB of meer voor optimale prestaties. Wanneer je meerdere taken wilt uitvoeren tegelijk, is 32GB aangewezen.

4. Opslagruimte

Warzone vereist een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte, met een totale installatiegrootte van 175 GB. We raden aan om een snelle SSD te gebruiken van minstens 1TB om snelle laadtijden te garanderen. Zo is er genoeg ruimte voor het besturingssysteem en je game.

5. Koelsysteem

Een efficiënt koelsysteem is van vitaal belang om je pc op de juiste temperatuur te houden, vooral tijdens langdurige gamesessies. Overweeg een kwalitatieve waterkoelingssysteem om oververhitting te voorkomen.

6. Beeldscherm en Resolutie

Een hoogwaardige gamingmonitor is essentieel om van de prachtige graphics van Warzone te genieten. Kies een monitor met een verversingssnelheid van minimaal 144Hz en een resolutie van Full HD (1920×1080) of zelfs 2K (2560×1440) voor een meeslepende ervaring.

7. Netwerkverbinding

Een snelle en stabiele internetverbinding is cruciaal voor online gaming. Gebruik een bekabelde verbinding voor de beste resultaten en overweeg zelfs een glasvezelverbinding als die beschikbaar is in je regio.

8. Budget overwegingen

Je kunt een game pc vinden in verschillende prijsklassen. Stel een budget op en kijk naar de beste componenten die binnen dat budget passen. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen prijs en prestatie.

9. Toekomstbestendigheid

Overweeg een pc die upgrademogelijkheden biedt. Op die manier kun je in de toekomst componenten zoals de grafische kaart of RAM upgraden om de levensduur van je pc te verlengen. De Evolve Gaming Silver, Gold en Ultra game pc’s, kunnen makkelijk uitgebreid worden.

10. Garantie en klantenservice

Kies voor een betrouwbaar merk dat goede garantievoorwaarden en klantenservice biedt. Dit zorgt voor gemoedsrust in geval van technische problemen. Bij ons krijg je 3 jaar garantie en support op je game pc zodat je zonder zorgen kan genieten van je games.

Met deze richtlijnen in gedachten kun je de perfecte game pc voor Call of Duty Warzone samenstellen of kopen. Investeer in kwalitatieve componenten om van deze populaire game te genieten zonder prestatieproblemen.

Veel gameplezier!

Bekijk ook