Game PC upgrade

Game PC upgrades

Upgrade je game PC

Als je op zoek bent naar een upgrade voor je game PC, dan ben je hier aan het juiste adres. Een nieuwe game is net gelanceerd en je PC heeft moeite om hem te draaien? Het is hoog tijd voor een upgrade! Met een upgrade kunnen we jouw oude game PC snel een boost geven, zodat je weer een tijdje vlot kunt verder gamen zonder haperende beelden of traag ladende spellen.

Upgrade nu je game PC of overweeg een nieuwe game PC te kopen. Zo kun je zorgeloos verder gamen zonder je zorgen te maken over onderpresterende hardware.

CONTACTEER ONS VOOR EEN UPGRADE

Upgrades onderdelen 2

De juiste advies voor een perfecte upgrade

Als je op zoek bent naar de juiste componenten voor een upgrade van je game PC, kan het overweldigend zijn om te weten welke componenten geschikt zijn en welke vervangen moeten worden. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij analyseren elk systeem uitgebreid en voeren benchmarks uit om het knelpunt te identificeren. Met deze informatie en onze kennis en ervaring, kunnen wij je adviseren welke upgrade het beste is voor jouw game PC. Zo kun je weer genieten van de nieuwste games zonder haperingen of trage laadtijden.

Hoe gaan we te werk

Gesprek Logo

1. Kennismaking

We gaan na wat je graag wilt en verwacht van je upgrade. Vervolgens bekijken wij jouw game PC na, om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Offerte Logo 2

2. Offerte

Zodra we een goed overzicht hebben van de mogelijkheden, maken we een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor jou op.

Reparatie logo 2

3. Upgrade

Als je akkoord bent met de offerte, gaan we aan de slag met jouw upgrade. Als er componenten nodig zijn voor jouw upgrade, worden deze besteld.

Levering logo 2

4. Afhaling / Verzending

Na de upgrade kan jouw game PC afgehaald worden. Geraak je niet tot bij ons? Dan wordt hij verzekerd verzonden met onze pakketdienst.

Veelgestelde vragen over upgrades

Mijn game PC is al wat ouder, heeft een upgrade dan nog wel zin?

Een upgrade kan zeker nog nuttig zijn. Zo kan je de levensduur van je game PC verlengen en hoeft je niet meteen een nieuwe game PC aan te kopen.

In sommige gevallen kan het wel zijn dat een upgrade niet loont voor jouw game PC. Dit is vooral het geval bij game PC’s die ouder zijn dan 10jaar en bij low-end game PC’s.

Wordt er naar mijn persoonlijke bestanden of gegevens gekeken?

Nee, we vragen enkel het Windows wachtwoord omdat we de computer moeten testen nadat de upgrades voltijd zijn.

Indien je het wachtwoord niet zou willen delen, kunnen we met onze test componenten jouw systeem testen. In dit geval kunnen we wel niet garanderen dat het apparaat werkt met uw huidige besturingssysteem.

Kan mijn pre-built game PC geüpgraded worden?

Dit hangt van het merk en type af. In vele gevallen is dit echter niet mogelijk. Dit komt omdat bepaalde fabrikanten pre-built systemen samenstellen met componenten die specifiek door hun gebouwd zijn.

Heb ik garantie op mijn upgrade?

Ja, wij geven dezelfde garantie op je upgrade, zoals die op onze game PC’s. Deze garantie geldt wel enkel op de componenten die voor jouw upgrade zijn gebruikt.

VRAAG JOUW UPGRADE NU AAN