We zijn enkele dagen niet aanwezig. Alle nieuwe orders worden vanaf dinsdag 04/10 behandeld.

Ontdek onze deals: Back to School acties

Game pc upgrades

Upgrades 2

Is jouw game pc toe aan een upgrade?

Je kent het wel, die nieuwe game is net gelanceerd en je 5 jaar oude game pc heeft moeite om hem te draaien. Hoog tijd voor een een upgrade dus.

Bij Evolve Gaming kunnen we jouw oude desktop computer nieuw leven inblazen. We overlopen samen met jouw wat je nodig hebt en bekijken dan wat er mogelijk is met je huidige systeem. Zo kan je weer jarenlang genieten van je games.

De juiste advies voor een succesvolle upgrade

Upgrades onderdelen 2

Wanneer je op zoek bent naar componenten voor je upgrade, zal je al gauw merken dat er een uitgebreid aanbod is op de markt. Maar welke onderdelen zijn compatibel en wat dien je te vervangen voor een succesvolle upgrade?

Bij Evolve Gaming bekijken we elk systeem individueel. We voeren benchmarks uit om te determineren welk onderdeel mogelijks een bottleneck veroorzaakt. Hierdoor krijgen we een goed beeld van wat jouw systeem nodig heeft om de hedendaagse games te kunnen draaien.

Hoe gaan we te werk

Gesprek Logo

1. Inleidend gesprek

We gaan na wat je noden en verwachtingen zijn voor de geplande upgrade. Vervolgens doen we een diagnose van je huidig systeem om na te gaan wat er mogelijk is.

Offerte Logo 2

2. Offerte

Zodra we een goede diagnose gemaakt hebben, maken we een offerte op ter goedkeuring. Deze offerte is volledig vrijblijvend.

Reparatie logo 2

3. Upgrade

Nadat de offerte is goedgekeurd, gaan we aan de slag. Indien er onderdelen nodig zijn voor de upgrade, worden deze besteld.

Levering logo 2

4. Afhaling / Verzending

Na de upgrade kan de computer afgehaald worden. Kan je zelf niet langskomen? Dan wordt hij verzekerd verzonden met GLS.

Veelgestelde vragen over upgrades

Mijn game pc is al wat ouder. Heeft een upgrade nog zin?

Een upgrade kan zeker nog nuttig zijn. Zo kan je de levensduur van je game pc verlengen en dien je niet meteen een nieuw toestel aan te kopen.

In sommige gevallen kan het toch zijn dat je systeem de investering niet waard is. Dit is vooral bij zeer oude computers (+10jaar) en bij low end systemen. Bij Evolve Gaming zullen we in dit geval er in alle eerlijkheid over communiceren.

Wordt er naar mijn persoonlijke bestanden of informatie gekeken?

Nee dat doen we niet. We vragen enkel het Windows wachtwoord, omdat we het apparaat moeten testen nadat de upgrades voltijd zijn.

Indien je het wachtwoord niet wilt delen, kunnen we onze testharde schijf gebruiken. In dit geval kunnen we niet garanderen dat het apparaat werkt met uw huidige besturingssysteem.

Kan mijn pre built pc geüpgraded worden?

Dit hangt van het merk en type af. In vele gevallen is dit echter niet mogelijk. Dit komt omdat fabrieks-pre built systemen over componenten beschikken die specifiek door de fabrikant gebouwd zijn.

Heb ik garantie op mijn upgrade?

Ja, bij Evolve Gaming krijg je dezelfde garantie op je upgrade zoals we die op onze game pc’s geven. De garantie is wel enkel geldig op de vernieuwde componenten die op de factuur vermeld zijn.