Kies de beste game PC voor jouw favoriete games

Assetto Corsa Competizione

Neem plaats achter het stuur van Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens en tal van andere prestigieuze GT-raceauto’s in deze officiële GT World Challenge-simulatiegame. Ga de strijd aan met vele coureurs en ervaar het realisme van de racewereld.

Baldur’s Gate 3

Verzamel je groep en keer terug naar de Forgotten Realms in een verhaal van broederschap en verraad, opoffering en overleving, en de lokroep van absolute macht. Bekijk onze selectie van high-end game PC’s, speciaal ontworpen voor Baldur’s Gate 3.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Betreed het uitgestrekte slagveld met hoge fps en vloeiende beelden en behoud zo de voorsprong op je vijanden met onze selectie van high-end game PC’s, speciaal ontworpen voor Call of Duty: Modern Warfare 3.

Call of Duty: Warzone

Strijd in deze battle royale game met hoge fps en vloeiende beelden en blijf als enigste winnaar over met onze selectie van high-end game PC’s, speciaal ontworpen voor Call of Duty: Warzone.

Cities Skylines 2

Bouw een stad vanaf de grond op en maak er een welvarende metropool van die alleen jij kunt bedenken. Onze Cities Skylines II Game PC’s zijn zo geconfigureerd dat je zonder compromissen en met goede prestaties de stad van je dromen kunt bouwen.

Counter Strike 2

Ga de strijd aan met miljoenen competitieve online Counter Strike 2 spelers en versla samen met jouw team alle tegenstanders met onze selectie van high-end game pc’s, speciaal ontworpen voor Counter Strike 2.

Diablo 4

Neem deel aan de voortdurende strijd tussen de Hoge Hemelen en de Brandende Hel, waar chaos dreigt om Sanctuary te verteren. Ga volledig op in de open wereld van avontuur en vernietiging van Diablo 4 met onze Diablo 4 gaming PC’s.

DOTA 2

Strijd samen met jouw team van helden en versla jouw vijand’s Ancient in deze epische multiplayer online battle arena. Ga met jouw held voor de overwinning met onze DOTA 2 gaming PC’s!

EA Sports WRC

Verover de uitdagende wereld van rally rijden en hoge snelheden in het EA Sports WRC-game. Breek je eigen records met onze selectie van high-end game PC’s, speciaal ontworpen voor het ultieme rally-avontuur.

Fortnite

Vorm samen met je vrienden een front in de uitgestrekte, verwoestbare wereld van Fortnite. Met onze game PC’s hoef je geen compromissen te sluiten en ben je volledig uitgerust om te strijden voor die felbegeerde Victory Royale.

Grand Theft Auto V

Stort je in een episch avontuur van misdaad, actie en intrige. Of je nu misdaden plant, missies uitvoert of simpelweg de stad verkent, onze GTA V gaming PC’s bieden de kracht en prestaties om deze meeslepende game tot zijn recht te laten komen.

Helldivers 2

Betreed een meeslepend avontuur van strijd, strategie, samenwerking en heldhaftige actie, terwijl je samen met je team de chaotische frontlinies betreedt met onze Helldivers 2 gaming PC’s.

League of Legends

Strijd samen met jouw team van kampioenen en versla jouw tegenstanders in deze epische multiplayer online battle arena. Ga met jouw kampioen voor de overwinning met onze League of Legends gaming PC’s!

Microsoft Flight Simulator

Verken de ultieme flight simulator game, waar de wereld aan je voeten ligt en je pilootambities tot leven komen met onze Microsoft Flight Simulator gaming PC’s. Bekijk onze selectie van high-end game PC’s, speciaal ontworpen voor Microsoft Flight Simulator.

Minecraft

Verken de eindeloze wereld van Minecraft alleen of samen met je vrienden, laat je creativiteit de vrije loop en creëer fantastische bouwwerken met onze Minecraft gaming PC’s.

Palworld

Met onze Palworld game PC’s kan je zorgeloos vechten, bouwen en samen met de mystieke wezen “Pals” werken in deze knotsgekke en volledig nieuwe multiplayer, open-world game. Ontdek nu onze game pc’s voor Palworld.

Rocket League

Met onze Rocket League gaming PC’s ben je helemaal klaar om topscorer te worden en samen met jouw team de overwinning te behalen in deze krachtige hybride van voetbal en autoracen.

Rust

Wees met onze Rust game PC’s goed voorbereid om, samen met vrienden en bondgenoten, de uitdagingen aan te gaan en te overleven op het mysterieuze eiland van Rust. Bekijk onze selectie van high-end game PC’s, speciaal ontworpen voor Rust.

Starfield

Dompel jezelf onder in het grensverleggende universum en ervaar Starfield zoals het bedoeld is, met onze high-end gaming pc’s die speciaal zijn ontworpen om de rijke details en verbluffende graphics te leveren.