Vanwege drukte en afwezigheid van collega's worden game PC bestellingen pas vanaf vrijdag 19/07/2024 verwerkt

GTA V logo

De beste game PC s voor GTA V

Systeemeisen voor GTA V / FIVE M

De vermelde systeemeisen zijn verstrekt door de gameproducent; voor zekerheid, controleer de website van de gameontwikkelaar om te zien of deze nog actueel zijn.

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core 2 Quad Q6600, 2,40 GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core (4 CPUs), 2,5 GHz
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
 • Opslagruimte: 110 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: 100% compatibel met DirectX 10

Aanbevolen spec. game PC:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel Core i3 10100F, AMD 3600
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA RTX 3050 / AMD RX 6600
 • Opslagruimte: 110 GB beschikbare ruimte
 • Geluidskaart: 100% compatibel met DirectX 10

Meer informatie kan je terugvinden op de website van Rockstar games

GTA V game image 1

GTA V: welkom in Los Santos

Wanneer een jonge straatoplichter, een gepensioneerde bankrover en een angstaanjagende psychopaat zichzelf verstrengeld vinden met enkele van de meest angstaanjagende en krankzinnige elementen van de criminele onderwereld, de Amerikaanse overheid en de entertainmentindustrie, moeten ze een reeks gevaarlijke overvallen uitvoeren om te overleven in een meedogenloze stad waarin ze niemand kunnen vertrouwen … ook elkaar niet.


Grand Theft Auto Online

Ervaar GTA Online, een dynamisch en voortdurend evoluerend online universum voor maximaal 30 spelers, waar je kunt opklimmen van een oplichter op straatniveau tot een meesterbrein van je eigen criminele imperium.

Geniet van nieuwe upgrades en verbeteringen voor hoogwaardige voertuigen, zoals de Career Builder, evenals alle GTA Online gameplay-upgrades, uitbreidingen en content die sinds de lancering zijn uitgebracht, klaar om solo of met vrienden van te genieten. Voer gedurfde coöperatieve overvallen uit, neem deel aan adrenaline-gedreven Stunt Races, strijd in unieke Adversary Modes, of hang rond in sociale ruimtes zoals nachtclubs, arcades, penthouse-feesten, automeetings en nog veel meer.

GTA V game image 3
GTA V game image 2

FiveM

FiveM is een intrigerende spelmodificatie bovenop GTA V, waarmee gebruikers moeiteloos scripts en extra bronnen zoals voertuigen en kleding kunnen laden. Bovendien opent het de deur naar diverse FiveM-servers met elk een unieke gemeenschap en aanpassingen.

GTA V RP biedt een meeslepende ervaring waarin spelers een breed scala aan personages kunnen belichamen. Of je nu de uitdaging van wetshandhaving, de spanning van een leven in misdaad, het beheer van een bedrijf, of de intriges van politieke manoeuvres zoekt, GTA RP biedt een dynamische rolomgeving met eindeloze mogelijkheden. Ontketen je creativiteit en verken de grenzeloze verhalen die wachten in het uitgestrekte universum van GTA RP.

*De voorgesteld game PC’s worden aanbevolen voor deze game met de momenteel vermelde specificaties. Deze game wordt niet meegeleverd bij aankoop van een game PC.
De afbeeldingen en informatie van deze game zijn eigendom van de gameontwikkelaar en worden uitsluitend gebruikt voor informatieve doeleinden.