Vanwege drukte en afwezigheid van collega's worden game PC bestellingen pas vanaf vrijdag 19/07/2024 verwerkt

Herstellingen

Ervaar je problemen met je game PC zoals vastlopen of traagheid? Heb je moeite met het zelf samenstellen van aangekochte componenten? Of heeft je gaming PC gewoon behoefte aan een onderhoud? Bij Evolve Gaming staan we klaar om je te helpen bij het oplossen van problemen met je game PC, het samenstellen van zelfgekozen componenten en het onderhouden van je game PC, zodat je weer zorgeloos kan genieten van jouw games.

Assemblage dienst

Heb je zelf componenten aangekocht maar lukt het je niet om ze zelf te assembleren? Of wil je dat wij de assemblage voor je verzorgen? Laat je game PC dan vakkundig en professioneel door ons bouwen en testen.

Prijs vanaf €125 / samenstelling

Herstellingen hardware/software

Ervaar je problemen met je game PC en zit je met een software/hardware-matig probleem? Dankzij onze uitgebreide test procedures krijgen we een nauwkeurig beeld van de problemen, zodat deze snel opgelost kunnen worden.

Prijs vanaf €35

Herinstallatie of flashen

Is je Windows installatie corrupt of wil je de BIOS updaten? Wij herinstalleren de juiste Windows* installatie op je game PC of updaten de BIOS zodat je zorgeloos kan genieten van je game PC.

*Windows licentie niet inbegrepen
Prijs vanaf €35

Game PC Onderhoud

Is je game PC vuil en/of wordt deze te warm? We reinigen professioneel de binnen en buitenkant van je game PC. Ook vervangen we de koelpasta van je processor koeler. Zo zal je game PC weer zuiver zijn en goed presteren.

Prijs vanaf €45

Is jouw gaming PC traag of vertoont het problemen?

Dan kunnen wij je verder helpen. Dankzij onze professionele testmethodes kunnen we een gedetailleerde diagnose stellen van jouw game PC. Aan de hand van deze diagnose krijgen we een nauwkeurig beeld van je game PC, waardoor we de problemen effectief kunnen oplossen en herstellingen kunnen uitvoeren.

Laat je game PC weer optimaal presteren.

Een game PC is een grote investering, en wanneer deze niet goed presteert, kan dat zeer frustrerend zijn. Je kan minder frames halen tijdens het gamen of je game PC kan zelfs vastlopen. Met onze professionele ervaring en kennis zorgen we ervoor dat jouw game PC weer goed en snel presteert, waardoor je volop kan genieten van je favoriete games.

Professionele Hardware- en Softwareherstelling.

Als game PC specialist kunnen wij je met onze jarenlange kennis en ervaring helpen bij het oplossen van zowel hardware- als softwareproblemen. Hierdoor zal je game PC in topconditie blijven en kan jij zorgeloos blijven gamen.

Onze Vierstappen Aanpak.

Hoe gaan we meestal te werk?

  1. Diagnose: we gebruiken professionele testmethodes en tools om een gedetailleerde diagnose te stellen van jouw game PC.
  2. Analyse en vrijblijvende offerte: nadat we de gedetailleerde diagnose hebben geanalyseerd om het probleem op te lossen, stellen we een vrijblijvende offerte op.
  3. Herstelling: zodra je akkoord gaat met jouw offerte, gaan we aan de slag. Als er onderdelen nodig zijn om het probleem te herstellen, zullen deze direct worden besteld.
  4. Ophaling of Verzending: na herstelling van jouw game PC, mag je deze komen ophalen. Lukt het niet om tot bij ons te komen? Dan kunnen wij jouw game PC veilig verzenden via onze pakketdienst.