Hoe pas je de RGB verlichting van je MSI game pc aan?

Ben jij benieuwd hoe je de verlichting van je MSI game-pc kunt aanpassen?

In dit artikel, die zich richt op door Evolve Gaming gebouwde MSI game-pc’s, kun je de RGB verlichting volledig personaliseren naar jouw stijl en voorkeuren. Of je nu een subtiele of opvallende look wilt, we hebben alles wat je nodig hebt om de ultieme gaming-ervaring te creëren. Bekijk de video en ontdek hoe je de RGB verlichting van je MSI game-pc kunt optimaliseren voor betere prestaties en gameplay.

Bekijk Video

MSI Center installeren

De MSI Center biedt gebruikers een modulaire en aanpasbare oplossing voor exclusieve functies. Dit betekent dat je alleen de features kunt installeren die je nodig hebt, waardoor je systeem niet overbelast wordt met onnodige functies.

De belangrijkste functies van de MSI Center zijn onder andere Gaming Mode, Smart Priority en True Color. Deze functies kunnen de gaming- en beeldervaring verder verbeteren. Daarnaast biedt de MSI Center ook ondersteuning voor systeem- en hardware diagnostiek, prestatie-analyse en WiFi-analyse.

Game Highlights en Smart Image Finder zijn twee handige functies die je gaming- en beeldervaring verder kunnen verbeteren. Game Highlights stelt gebruikers in staat om hoogtepunten van hun gameplay op te nemen en te delen met anderen. Smart Image Finder maakt het gemakkelijker om afbeeldingen te vinden en te bewerken.

Naast gaming-functies biedt de MSI Center ook enkele handige functies voor algemeen gebruik, zoals MSI Companion en Noise Cancellation. Met de MSI Companion kunnen gebruikers hun systeeminstellingen en gebruikersscenario’s aanpassen. De Noise Cancellation-functie helpt om ongewenste achtergrondgeluiden te verminderen tijdens het gebruik van een microfoon.

Met de MSI Center hebben gebruikers volledige controle over hun systeeminstellingen en kunnen ze deze naar wens aanpassen. Dit maakt het gemakkelijk om de prestaties van het systeem te optimaliseren en de gaming- en beeldervaring te verbeteren. Door alleen de functies te installeren die nodig zijn, wordt het systeem niet onnodig belast en wordt de algehele efficiëntie verbeterd.

Je kan de MSI Center hier downloaden

MSI Mystic Light

MSI Mystic Light is een software die wordt gebruikt om de RGB-verlichting op MSI-moederborden, -grafische kaarten en -randapparatuur aan te passen. De software biedt talloze opties om de lichtinstellingen aan te passen.

Nadat je de MSI Center software hebt geïnstalleerd, kan je de MSI Mystic Light module installeren, dit vindt je terug onder “features“. Vervolgens kan je de gewenste apparatuur selecteren om de lichtinstellingen aan te passen. Zo kan je de kleur, helderheid, snelheid en effecten van de RGB-verlichting aanpassen.

MSI Center - RGB Verlichting

Er zijn ook vooraf ingestelde effecten beschikbaar, zoals ademhaling, regenboog en golfeffecten. Met de MSI Mystic Light software kan je de RGB-verlichting synchroniseren met andere MSI-apparatuur die is uitgerust met RGB-verlichting. Tevens kan je ook je eigen aangepaste lichtprofielen maken en opslaan.

De software is gebruiksvriendelijk en biedt een intuïtieve gebruikersinterface om de lichtinstellingen aan te passen.

Kortom, MSI Mystic Light biedt een uitgebreide set aanpassingsopties voor RGB-verlichting op MSI-apparatuur en is gemakkelijk te gebruiken.

Bekijk ook