We zijn enkele dagen niet aanwezig. Alle nieuwe orders worden vanaf dinsdag 04/10 behandeld.

Ontdek onze deals: Back to School acties

Nvidia Geforce RTX 3080 game PC

Nvidia Geforce RTX 3080 game PC

Ervaar de ware kracht van de Geforce RTX 3080 grafische kaart in een high-end game PC van Evolve Gaming. Profiteer van de supersnelle beelden in 1080p of geniet van de meest scherpe en gedetailleerde beelden in 1440p of 2160p. Kortom, met de RTX 3080 krijg je die ultieme game prestaties die je van een gaming pc verwacht. Zo blijft je steeds een stap voor op je concurrentie.

Evolve Gaming Geforce RTX 3080 game PC’s

Ontdek de Evolve Gaming Geforce RTX 3080 game PC’s van Asus, MSI, Corsair en Cooler Master. Deze zijn samengesteld met hoogwaardige componenten van A-merken en een Nvidia RTX 3080 grafische kaart.

Ontdek alle RTX 3080 gaming PC’s

High-end prestaties

De GeForce RTX 3080 biedt gamers ongeëvenaarde functies en verbluffende prestaties. Dit is mogelijk gemaakt door Ampere, de NVIDIA RTX-architectuur van de tweede generatie. Deze hightech grafische kaart beschikt over een groot aantal speciaal geoptimaliseerde RT- en Tensor-rekenkernen, en ze bevatten ultrasnel G6X-geheugen met nieuwe stream-multiprocessors voor een uitzonderlijke game-ervaring.

Hij beschikt over 10GB GDDR6X Geheugen dat via een 320bit brede interface aangesproken wordt. Ten slotte heeft deze grafische kaart een kloksnelheid van 1440MHz met een boost tot 1710MHz.

RTX 3080 prestaties

DLSS

Maximale frame rate en maximale kwaliteit. De kracht van AI!

Aangedreven door de fenomenale mogelijkheden van Artificiële Intelligentie, is NVIDIA’s Deep Learning Supersampling (DLSS) een baanbrekende verwerkingstechnologie. Daardoor krijg je een geheel nieuw niveau van grafische prestaties mede dankzij de Tensor Core-processors. DLSS maakt ook gebruik van de volledige kracht van een geoptimaliseerd diep neuraal netwerk om framesnelheden te versnellen en tegelijkertijd verbluffende beelden met ongeëvenaarde scherpte te leveren.

RTX. IT’S ON!

Het RTX-platform van NVIDIA is de enige grafische oplossing met RT Cores voor Ray Tracing en Tensor Cores voor AI, waardoor baanbrekende technologieën razendsnel kunnen worden geïmplementeerd. Beleef een ongekende ervaring in de beste games van het moment. RTX. It’s on!

RTX ON
RTX 3080 logo