Over Evolve Gaming

Evolve Gaming is opgericht in 2017 door een groep liefhebbers van gaming hardware met één duidelijk doel: de beste gaming pc’s met service leveren. Wat begon als een passie is uitgegroeid tot een sterk team van specialisten, klaar om gamers te voorzien van sterke prebuilt of custom gaming PC’s.
Ontdek de vele voordelen die als klant bij ons kan krijgen!

Game zorgeloos met standaard 3 jaar garantie

Met een gaming pc van Evolve Gaming geniet je van zorgeloos gameplezier dankzij onze standaard 3 jaar premium garantie. Dit betekent 3 jaar lang volledige support, deskundig advies en garantie, inclusief onze eigen ophaaldienst. 

Een kant-en-klare game PC kopen

Bij Evolve Gaming worden al onze game pc’s gratis in België en Nederland verzonden. Ook worden deze met de grootste zorg en bescherming verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Topkwaliteit en A-merk Componenten

Onze prebuilt game PC’s worden gebouwd door ons ervaren en proffesioneel team. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een sterke gaming PC met een perfecte kabelmanagement en een optimale koeling voor optimale prestaties.

Kopersbescherming tot 2500€

Bij ons koop je een game PC met zekerheid. Wij zijn gecertificeerd door Trusted Shops, wat betekent dat je aankoop, ongeacht de betaalmethode, gratis verzekerd is tot €2500 door Trusted Shops. We zijn dan ook trots drager van het Trusted Shops Badge, een keurmerk dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en service voor onze klanten.

Ontdek de voordelen van Trusted Shops als online shopper.

Trusted shops kopersbescherming

Uitstekende Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐

Met meer dan 500 x 5-sterrenbeoordelingen van tevreden klanten, kan je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. Bekijk de reviews van onze tevreden klanten op Google, Trustpilot en Trustedshops.