Over ons

Get to know us

Bij Evolve Gaming zijn we gepassioneerd over het bouwen van op maat gemaakte gaming computers. We werken samen met de beste merken om de hoogste kwaliteit te bieden aan onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe gaming computer, accessoires of componenten, wij hebben alles wat je nodig hebt. Onze webshop biedt een breed scala aan producten aan.

Hoewel we nog een jong bedrijf zijn, ontbreekt het ons niet aan kennis en ervaring. Onze experts delen graag hun kennis over PC’s, hardware en gaming met onze klanten, zodat we altijd de juiste producten en service kunnen bieden. Dus of je nu een ervaren gamer bent of nieuw bent in de wereld van gaming, wij zijn hier om je te helpen.

Game-Experts

Mauro

Mauro Evolve Gaming

Deze hardware specialist en enthousiaste gamer heeft een indrukwekkende staat van dienst in het samenstellen van game PC’s en het uitvoeren van hardware projecten. Met zijn uitgebreide kennis van mechanica en electronica en jarenlange ervaring, weet hij elk project tot een geweldig eindresultaat te brengen. Als je vragen hebt over gaming of hardware, is hij de persoon die je graag verder helpt en zijn expertise deelt.

Adriano

Adriano Evolve Gaming

Met zijn uitgebreide kennis van software en technologie, is deze software wizard een waardevolle aanwinst voor Evolve Gaming. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het bouwen van game PC’s, het ontwerpen van grafische designs, het ontwikkelen van de webshop, enz. Met zijn jarenlange ervaring in de IT-wereld en zijn passie voor gaming, is hij altijd op zoek naar manieren om de klantenservice te verbeteren en het bedrijfsproces te optimaliseren.

Meer dan 300 tevreden klanten

Bij Evolve Gaming krijg je meer dan alleen een product. Wij staan altijd klaar om je te begeleiden en adviseren bij de aankoop van je game PC of workstation. Onze jarenlange expertise en uitstekende klantenservice garanderen een succesvolle aankoopervaring.

Maar don’t just take our word for it! Bekijk onze beoordelingen op geverifieerde platforms zoals Trusted Shops, Google, Trustpilot en zie zelf waarom onze klanten ons waarderen om onze producten, service en kwaliteit.