Powered by MSI

Powered By MSI

Ontdek bij Evolve Gaming een uitgebreid aanbod van Powered by MSI producten.
Als partner van MSI, mogen wij samen werken en meebouwen aan het  exclusief Powered by MSI project om gamers een compromisloze gaming ervaring te bezorgen.

Van pure gaming systemen gebouwd met krachtige MSI componenten (moederbordengrafische kaartenmonitoren en behuizingen) tot hoogwaardige gaming accessoires die jou het voordeel op je tegenstander geven. Kortom, de Powered By MSI game producten bieden voor ieder wat wils en zijn zo ontworpen om tegemoet te komen aan de meest uiteenlopende behoeften van iedere gamer.

GET READY TO PLAY WITH PURE POWER!

Evolve Gaming & MSI

MSI Power gaming PC’s


Drijf de prestaties tot het uiterste met een MSI Power game PC.

In samenwerking met MSI, biedt Evolve Gaming MSI Power gaming systemen aan, die zo samengesteld en gebouwd zijn, om het maximale uit jouw games te halen. Door gebruik te maken van de krachtige en kwalitatieve hardware van MSI, bieden de MSI Power gaming PC’s ongeëvenaarde kracht, kwaliteit en uitstraling.

Ervaar de Power van deze gaming PC’s en ontdek waarom MSI wereldwijd het toonaangevend gaming merk is.

Ontdek alle MSI Power gaming PC’s

MSI gaming monitors

Verbeter je gaming skills en geniet van de beste grafische ervaring met een MSI gaming monitor. MSI gaming monitors beschikken over een verversingssnelheid vanaf 144hz en 1ms responstijd. Met de kwalitatieve gebruikte IPS- of VA LED-panelen, krijg je het nodige voordeel in snel bewegende game genres zoals first person shooters, fighters, race sims, realtime strategie en sport games. Deze vereisen zeer snelle en nauwkeurige bewegingendie een MSI gaming monitor perfect weergeeft. Daardoor blijf je met een MSI gaming monitor jouw concurrentie steeds voor.

MSI gaming monitors zijn leverbaar met een curved of flat Full-HD, Quad-HD of 4K-paneel en in verschillende afmetingen.

Bekijk alle MSI gaming monitors

Powered by MSI gaming gear

MSI Gaming Gear

Ben je op zoek naar gaming accessoires die jouw skills naar een hoger niveau kunnen brengen?
Vertrouw dan zeker op de juiste uitrusting! Met de kwalitatieve gaming gear van MSI, waaronder hoogwaardige gaming toetsenborden, gaming muizen en gaming headsets, ben je klaar om de kampioen van het speelveld te worden.

MSI gaming toetsenborden

Blijf je tegenstander steeds een stap voor en krijg de volledige controle over je game, met een kwalitatieve MSI gaming toetsenbord.

Bekijk alle gaming toetsenborden van MSI

MSI gaming muizen

Vertrouw op de precisie en accurate besturing van de MSI gaming muizen. Dankzij de kwalitatieve switches, hoge precisie sensor, ergonomische en robuust design van de MSI gaming muizen, zorg je dat elke klik raak is.

Bekijk alle gaming muizen van MSI

MSI gaming headsets

Hoor elke voetstap door het superieure geluid van de MSI gaming headsets. Dankzij de nauwkeurige tonen, zachte oorkussens en de kristalheldere microfoon kan je moeiteloos lange gaming sessies aan.

Bekijk alle gaming muizen van MSI

MSI gaming muismatten

Op het ultra gladde oppervlak van een MSI Gaming muismat beweeg je jouw gaming muis vliegensvlug en zonder hapering. Hierdoor zal je nauwkeuriger en sneller kunnen reageren tijdens het gamen.

Bekijk alle gaming muismatten van MSI

Powered by MSI logo