Top kwaliteit en A-merk componenten 

Topkwaliteit

Bij Evolve Gaming gaan we enkel voor topkwaliteit. Onze game pc’s worden samengesteld met componenten van de beste A-merken zoals: Asus, Gigabyte, MSI, Inno3D, Zotac, Cooler Master, Corsair, Kingston, Intel, AMD en NVIDIA.

We weten dat prestaties en betrouwbaarheid belangrijk zijn voor de gamer! Daarom testen we onze game PC’s zeer grondig en werken we alleen maar met de beste merken.

Game PC’s op maat

Als je op zoek bent naar een sterke en kwalitatieve op maat gemaakte game PC, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een op maat gemaakte game pc is de beste keuze als je de beste game ervaring wilt. Door zelf de componenten te kiezen, kun je er zeker van zijn dat de pc aan al je wensen voldoet. Bij ons kun je eenvoudig je eigen game PC samenstellen via onze game PC samensteller. Twijfel je nog? of geraak je er niet uit welke componenten je moet kiezen? Doe dan gerust beroep op onze expertise. Met onze kennis en ervaring kunnen wij je ook advies geven over de juiste componenten en configuraties.

Upgrade je game pc

Het upgraden van je game pc is soms nodig om de nieuwste games op de hoogste kwaliteit te kunnen spelen. Bij ons ben je verzekerd dat we enkel kwalitatieve en A-merk componenten gebruiken voor je upgrade. Ons ervaren team staat dan ook steeds klaar om je verder te helpen en de juiste advies te geven voor jouw game PC upgrade.

Meer informatie over game PC upgrades kan je op deze pagina vinden.