Upgrades

Zoek je naar upgrades voor je game PC? Of krijgt je huidige game PC de nieuwste games niet gedraaid? Dan is het hoog tijd voor een upgrade! Met onze expertise en ervaring kunnen we jouw verouderde game PC voorzien van de juiste upgrades, zodat deze zonder problemen weer de nieuwste games kan draaien.


Het juiste advies voor de juiste upgrades.

Als je op zoek bent naar de componenten om je game PC te verbeteren, kan het best lastig zijn om te beslissen welke je juist moet vervangen. Maar geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen met het upgraden van je gaming PC.

We checken elk systeem grondig en doen tests om te zien welke componenten vervangen moeten worden. Met die info en onze eigen ervaring kunnen we je vertellen welke upgrade het beste is voor jouw game PC. Zo kan je weer je favoriete games spelen zonder lag of crashes.

Waarom het de moeite waard is om te upgraden

Een upgrade kan nog zeer zinvol zijn. Het verlengt de levensduur van je game PC en voorkomt dat je een nieuwe gaming PC hoeft aan te kopen.
In sommige gevallen kan het echter zo zijn dat een upgrade voor jouw game PC niet de beste keuze is. Dit is vooral het geval bij oudere game PC’s en bij low-end game PC’s.

Een upgrade met garantie!

Wij geloven sterk in de kwaliteit van onze service en de componenten die we gebruiken voor jouw upgrades. Daarom bieden we dezelfde garantie van onze game PC’s aan op de gebruikte componenten van jouw upgrade. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze garantie of als je hulp nodig hebt met je upgrades.

Hoe gaan we meestal te werk?

  1. Diagnose: we bespreken wat je verwacht en wat je wil bereiken met je upgrade. Daarna onderzoeken we je game PC om de mogelijkheden te beoordelen.
  2. Offerte: nadat we een duidelijk beeld hebben van de mogelijkheden, stellen we een vrijblijvende offerte op.
  3. Upgrade: zodra je akkoord gaat met jouw offerte, gaan we aan de slag met jouw upgrades.
  4. Ophaling of verzending: na het upgraden en testen van jouw game PC, mag je deze komen ophalen. Lukt het niet om tot bij ons te komen? Dan kunnen wij jouw game PC veilig verzenden via onze pakketdienst.